top of page

Tarinani

Vuosien varrella on tullut tehtyä monenlaista työtä. Alasta tai ajankohdasta huolimatta olen aina löytänyt itseni auttamasta muita.
Opiskelin ensin seksuaalineuvojaksi, jonka jälkeen löysin tunnevyöhyketerapeutti opinnot. Asiakaskokemuksien perusteella huomasin, että lisä opit ei olisi haitaksi, joten suoritin seuraavaksi ratkaisukeskeisen LCF Coach koulutuksen. LCF LifeCoach - valmentajaksi valmistuin 2021.


Tämän jälkeen oli luontevaa syventää osaamista kehon huoltamisen suhteen. Monien erilaisten kokeilujen jälkeen parhaimmaksi osoittautui Ayurvedinen joogahieroja koulutus Iso-Britanniassa, Ayurvedic Yoga Massage UK -instituutissa.  Suoritin AYM- terapeutin 1-4 tason opinnot Lontoossa tammikuussa 2023.

 

Kaikki koulutukset ovat omalla tavallaan auttaneet ja opettaneet minua. Tuoneet lisää keinoja päästää irti menneistä möröistä ja keskittyä enemmän tulevaisuuden tavoitteisiin. Oman kehon ja mielen ymmärtämisen kautta minun on helpompi auttaa muita pääsemään eteenpäin ja irti omista solmukohdistaan.
 
Minut löytää Salon keskustasta!
 
Ota yhteyttä, soita tai laita viestiä, niin mietitään yhdessä paras apu sinulle!

Hieroja Mikko Paju

LEIJONAMIELI 

Hieronta Salo

ayurvedinen_joogahieronta_leijonamieli.fi_salo-122.jpg
bottom of page