Hei, olen Mikko.

Siitä huolimatta, että millä alalla olen tehnyt töitä niin olen aina löytänyt itseni auttamasta muita, joko löytämään ratkaisuja elämän haasteisiin tai ihan vaan rentoutumaan. Muiden alojen ohella opiskelin ensin seksuaalineuvojaksi, jonka jälkeen löysin tunnevyöhyketerapeutti opinnot. Asiakaskokemuksien perusteella huomasin, että tarvitsen lisää osaamista ratkaisukeskeiseen tapaan purkaa haasteita ja edetä selkein askelin elämässä eteenpäin. Tähän erittäin osuva vaihtoehto löytyi LCF Coach koulutuksesta Valmentamon järjestämänä.

LCF LifeCoach - valmentajaksi valmistuin 2021.

leijonamieli.fi Mikko Paju
leijonamieli.fi

Vyöhyketerapian avulla olen myös oppinut todella paljon itsestäni sekä avannut omia traumojani. Vyöhyketerapian ja  LCF Coachingin metodeilla olen oppinut keinot, joilla päästää irti menneisyyden taakoista ja laatia toimivat suunnitelmat joilla edetä varmemmin tulevaisuutta kohti. Oman kehon ja mielen ymmärtämisen kautta minun on myös helpompi auttaa muita pääsemään eteenpäin omista solmukohdistaan.

 

Valmennan ja autan ihmisiä Salosta keskustassa, mutta halutessasi voimme tavata myös verkon välityksellä (Life Coach) tai muussa haluamassasi lokaatiossa. 

 

Ota yhteyttä, soita, laita viestiä, niin kerron mielelläni lisää tavoistani toimia.

 

Tule rohkeasti kokeilemaan, yhdessä löydämme tien kohti uutta.

leijonamieli.png